OPSKRIFTER MED SPIRER

4 HURTIGE TIL DIG

Kiwijuice med spirer FRISKE SPIRER

KIWIJUICE MED SPIRER

20 gram Lucernefrø/Alfalfafrø
1/2 økologisk agurk
1 grønt æble
1 pink grape
1 moden kiwi

Læg Lucernefrøene i blød i 8 timer og dyrk dem i SpirePerlen i 5-7 dage. Lucernespirerne er klar, når de folder deres blade ud og bladene er flot grønne. Når spirerne er klar, skyller du dem og de øvrige ingredienser. Læg i din slow juicer lidt ad gangen og nyd straks efter for at få optimalt udbytte af juicens antioxidanter. Spis gerne lidt avocado eller en teskefuld olie med juicen for at optage alle vitaminer.

Sandwich med økologiske spirer FRISKE SPIRER

SPIRESANDWICH

20 gram Hvidkløverfrø
10 gram Rosenradisefrø
1 grovbolle
5 skiver agurk
Forårsløg
Flødeost eller soyaost

 Spirefrøene skal ligge i blød i to separate glas i 8 timer. Derpå hælder du frøene over i SpirePerlen, og dyrker dem i 6-7 dage, til de får blade med smukke farver. Når de er klar, skyller du spirerne og de øvrige ingredienser. Rist bollen og smør med fløde’ost’. Snit og anret alle ingredienserne i bollen og nyd den dejlige knasen af en frisk bolle fuld af gode næringsstoffer.

Smoothie med ærtespirer FRISKE SPIRER

SPIRESMOOTHIE

20 gram lucernefrø
20 gram ærter til spirer
1 moden banan
1/2 avocado
Saft fra 1/2 grape

 Dyrk dine lucernefrø til spirer på 6-7 dage til de får blade. Dyrk ærterne i 2-3 dage, til de får en cm lang, hvid hale. Skyl spirerne og blend alt til konsistensen er grov. Spis straks.

Risruller med spirer FRISKE SPIRER

RISRULLER MED SPIRER

20 gram Bukkehorn eller Kløverfrø
30 gram Ærter eller Linser
1 skive rødløg
4 cm agurk
2 små gulerødder
2 stykker rispapir
Fetaost
Dressing efter ønske

 Dyrk Bukkehorn eller Kløver, til de får blade efter 6-7 dage. Dyrk Ærter eller Linser til de får 1 cm hvid hale efter 3 dage. Skyl spirerne og de øvrige ingredienser. Dryp godt af. Skær grøntsagerne i tynde skiver. Gør et rispapir vådt ad gangen og læg på en våd tallerken. Læg ingredienserne på papiret og rul omkring dem. Servér med din favoritdressing ved siden af.